Wat is refurbished?Delta-Hardware verkoopt voornamelijk refurbished laptops en computers die gebruikt zijn in het bedrijfsleven, zogeheten zakelijke laptops.


Zakelijke laptops zitten in een hoger segment dan 'consumenten laptops' en kosten nieuw zo'n tussen de 1200 en 2000 euro. Een van de voordelen van zo'n zakelijke laptop is de duurzaamheid. De bouwkwaliteit is velen malen beter, ze worden minder snel warm, de toetsenborden hebben vaak een betere ergonomie (bedoeld voor intensief en langdurig gebruik op kantoor bijvoorbeeld) en ze hebben altijd een matte schermoppervlak die geen licht weerspiegeld.


Deze laptops worden geleased aan bedrijven en kantoren door heel Nederland. Wanneer na 2 of 3 jaar het leasecontract voorbij is, gaan de laptops terug naar de groothandel, waar deze uitvoerig worden getest, schoongemaakt en natuurlijk alle data van de vorige gebruiker gewist wordt.


Vervolgens kiezen wij de mooiste en minst gebruikte exemplaren eruit, bijvoorbeeld laptops die als reserve gebruikt zijn en bij wijze van spreken grotendeels in de kast hebben gelegen. Wij testen de laptops nogmaals en installeren deze met de nieuwste software, BIOS versie en drivers. Alleen de laptops die deze keuring 100% hebben doorstaan zetten wij in de verkoop, tevens geven wij daarboven op ook nog 1 jaar garantie & service.


Er zijn geen producten in deze categorie.