Onze visie


Bij Delta-Hardware geloven we in een duurzame toekomst.  We leven met steeds meer mensen op deze planeet, die het met steeds minder grondstoffen moeten doen. Het wordt dus steeds belangrijker om spullen te recyclen en her te gebruiken.

Helaas is dit in de elektronicabranche nog niet vanzelfsprekend.  Laptops, telefoons en tablets worden vaak na 2 jaar weer afgeschreven en vervangen door het nieuwste model.

Refubished apparatuur bied hierin een duurzaam alternatief voor een nieuw model en zorgt ervoor dat deze toestellen een tweede leven krijgen en minder snel op de ‘e-waste dump’ terechtkomen. 


Voordelen van een refurbished laptop

Delta-Hardware verkoopt voornamelijk refurbished laptops en computers die gebruikt zijn in het bedrijfsleven, zogeheten zakelijke of professionele laptops.

Zakelijke laptops zitten in een hoger segment dan de nieuwe 'consumenten’ laptops en kosten nieuw zo'n tussen de 1200 en 2000 euro. Een van de voordelen van zo'n zakelijke laptop is de lange levensduur. De bouwkwaliteit is velen malen beter, ze worden minder snel warm,  de toetsenborden hebben een betere ergonomie en ze hebben altijd een matte schermoppervlak die geen licht weerspiegeld.

Deze laptops worden geleased aan bedrijven door heel Nederland. Wanneer na 2 of 3 jaar het leasecontract voorbij is, gaan de laptops terug naar de groothandel, waar deze uitvoerig worden getest, schoongemaakt en natuurlijk alle data van de vorige gebruiker gewist wordt.

Vervolgens kiezen wij de mooiste en minst gebruikte exemplaren eruit, bijvoorbeeld laptops die als reserve gebruikt zijn en bij wijze van spreken grotendeels in de kast hebben gelegen. Wij testen de laptops nogmaals en installeren deze met de nieuwste software, BIOS versie en drivers. Alleen de laptops die deze keuring 100% hebben doorstaan zetten wij in de verkoop, tevens geven wij daarboven op ook nog 1 jaar garantie & service.


 


Service en aftersales

Wij willen ons niet onderscheiden door de goedkoopste van internet te zijn.  Bij ons krijgt u een net product met 1 jaar garantie en een goede aftersale.  Ons team is 7 dagen per week beschikbaar voor vragen, garantieproblemen en advies.  Dit kan via de telefoon, mail of op onze servicelocatie in Amsterdam Noord.


Er zijn geen producten in deze categorie.