Verzenden & Retourneren

1- Verzenden:

Wij versturen al onze zendingen met Post NL, om onze uitstekende kwaliteit te waarborgen en voort te zetten in het vervoer van uw bestelling.

Post NL beschikt over een zeer betrouwbaar Track en Trace systeem, waardoor u ten allertijde kunt zien waar uw zending zich bevindt en wanneer de geplande afleverdatum is.

Vast verzendbedrag binnen Nederland en België is 7,50 Euro incl 21% BTW.  Ook als u meerdere artikelen besteld, blijft het bedrag hetzelfde.

In de regel bezorgt Post NL uw zending binnen 24 uur nadat het bij ons is opgehaald. Uiteraard lukt dit meestal wel, maar niet altijd. Wij vragen uw begrip hiervoor. Post NL werkt van maandag t/m zaterdag. Wij hebben geen invloed op het tijdstip van bezorgen. Wanneer u niet thuis bent wanneer Post NL uw pakket komt bezorgen, zult u een briefje in de brievenbus vinden en word er een 2e afleverpoging gedaan. Wanneer u na de 2e afleverpoging nog steeds niet thuis bent word het pakket naar een dichtstbijzijnd Post NL ophaalpunt bij u in de buurt gebracht, waar u het kunt ophalen. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2- Retourneren (garantie):

Wanneer u een defect product heeft dient u deze bij ons aan te melden per: email: shop@delta-hardware.nl/ of telefoonnummer: 0207857386 [ Lokaaltarief ]

Na aanmelding kunt u het product voldoende gefrankeerd op sturen naar:

Delta hardware

Buikslotermeerplein 246

1025 GB Amsterdam

Na ontvangst van uw RMA zullen wij het product testen en binnen 5 werkdagen u uitsluitsel geven over de verdere afhandeling. Normaal wordt het product binnen 10 werkdagen vervangen of gerepareerd, in meeste gevallen wordt direct gemaakt en teruggestuurd.

Retourneren (14 dagen bedenktijd, koop op afstand):

Wanneer het gaat om een zogenaamde overeenkomst op afstand, gewoonlijk koop op afstand genoemd (bijvoorbeeld
een bestelling bij een webwinkel), dan gelden er speciale aanvullende regels die we apart in dit artikel hebben opgenomen. Er wordt van een koop op afstand gesproken wanneer het gaat om een koopovereenkomst waarbij er geen direct contact is tussen verkoper en consument. Populair gezegd: zonder dat beiden zich in dezelfde ruimte bevinden. Dat geldt daarom niet alleen voor aankopen via internet (webwinkels), maar ook telefonische of schriftelijke bestellingen vallen onder het begrip koop op afstand. Het belangrijkste onderdeel bij een koop op afstand is dat de consument hierbij een bedenktijd van 14 werkdagen na levering heeft om van de koop af te zien. Binnen die tijd kan hij gebruik maken van zijn herroepingsrecht, het recht om de koop te ontbinden. 

Bent u niet tevreden of ziet u er toch liever van af, nadat u het gebruikte computers/laptops/tablets/smartphones/printers gebruikt heeft, dan is het mogelijk dat Delta-Hardware.nl genoodzaakt is u 25 euro (de installatiekosten en gebruiksklaar) in rekening te brengen

De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor de consument zijn rekening, behalve als consument een defect, of verkeerd product heeft ontvangen.  In dat geval zal Delta-Hardware de retourskosten op zich nemen.


Graag melden op email: shop@delta-hardware.nl/ of telefoonnummer: +31207857386 [ Lokaaltarief ]